30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • INGYENES

    SMINK SULI

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

Új illatminták fél áron csak 8 napig!

Ismerd meg az új illatokat, illatminták most fél áron! Válassz új parfümöt a csábítóan finom illatokból! Válj új személyiséggé, keresd meg a neked legjobban illő illatot az új nyári kollekcióból.

Ehhez adunk segítséget és a 3200 forintba kerülő mintakollekciót most 1600 forintért adjuk neked, megkönnyítve ezzel egy új parfüm kipróbálását.

Mutasd meg barátaidnak is az új lehetőségeket, hogy Ők is vásároljanak az Új, divatos női és férfi illatokból a Luxus, valamint a Classic Kollekcióban egyaránt.

Viselj tökéletesen kifinomult illatot! Legyen tiéd örökké a legszebb pillanat! Illatjegyek százai várnak csak arra, hogy felfedezd őket.

FIGYELEM! Az akció 2010-07-24-én 00,00 órától 2010-07-31-én 24,00 óráig tart, ezen időszak alatt a minimum 100 pont értékben vásárló klubtagunk kettő darab kedvezményes árú illatminta csomag vásárlására jogosult.