30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • INGYENES

    SMINK SULI

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

Teljes higiénia a fürdőszobában

Az otthonok tisztántartásában rendkívül fontos a fürdőszoba és a mosdó szakszerű tisztítása, ugyanis az egész lakásban itt van a legtöbb baktérium, ezért célszerű mindenre odafigyelve alaposan tisztítani ezeket a helyiségeket hetente legalább kétszer.

A legfőbb baktériumforrás a WC kagyló, ezért ezt célszerű alaposan és gyakran takarítani. Hogy megelőzd a baktériumok elterjedését és azt ezt követő megbetegedést családodban, használd WC-d tisztítására a For Home WC tisztító gélt. Ha ezt a felületed takarítod, mindenféleképpen használj gumikesztyűt. Ha erős szennyeződések, netalántán vízkő található itt, akkor érdemes a felületen hagyni a tisztítószert pár percig, majd azután WC kefével alaposan átsúrolni. Mivel a gél csomagolását is úgy fejlesztették ki, hogy feje elgörbülő, könnyen oda tudod juttatni a gélt a WC kagyló pereme alá is, ami nagyon fontos, mert ezt a részt sokszor kihagyjuk a tisztításból, pedig ha hiszed, ha nem, itt ragad meg a legtöbb baktérium. Ismételd meg ezt a folyamatot egy héten minimum kétszer.

Ha ezzel megvagy, a következő lépés a Csap és a Fürdőkád, illetve a zuhanyzó alapos tisztítása. Erre használd a For Home Vízkő és rozsda eltávolító tisztítószert. Érdemes ezzel az egész Mosdókagylót, illetve kádat megtisztítani, a következőképpen: Fújj a tisztítani kívánt felületre bőven a szerből, majd alaposan súrold át vele a kádat és a mosdókagylót. Ha ezzel megvagy, fontos hogy bő vízzel leöblíts mindent. Ez a tisztítószer kiválóan alkalmas még csaptelepek tisztítására is, használatától tisztává és csillogóvá válnak. Rendkívüli higiéniát érhetsz el vele.

Ha zuhanykabinnal rendelkezel, érdemes kipróbálnod a For Home Zuhanykabin tisztítófolyadékot. Használata szintén egyszerű: Fújd a tisztítandó felületre, hagyd hatni, majd öblítsd le a felületről bő vízzel.

Még nincs vége! Ahhoz hogy fürdőszobád tökéletesen tiszta legyen, fontos a csempék és a padló kiváló tisztasága is. Nem is hiszed, de a baktériumforrások második helyén a csempék közti rés, vagyis a fuga felülete, amit sokan kihagynak a takarítás során, mert nem is tudják ennek veszélyét. Használd erre a célra a For Home fugatisztító folyadékot. Permetezd a tisztítani kívánt felületre, hagyd hatni, majd alaposan töröld le, illetve mosd le bő vízzel. Ha ez megvan, jöhetnek a csempék, és a padló, melyek tisztítására mi a For Home Általános tisztító folyadékot ajánljuk. Ha a csempéket szeretnéd megtisztítani vele, egy vödörbe önts egy kevés vizet, majd rakj bele a szerből. Tisztítókendődet mártsd bele a vízbe, majd gyakran belemártva és kicsavarva töröld át vele a csempéket. Mint ajánlottuk, ez a tisztítószer rendkívül alkalmas még a fürdőszobai padló tisztítására is. Mosd fel vele padlódat egy héten legalább kétszer, így biztosan baktérium, csík és fertőzésmentessé teheted fürdőszobádat.