30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • INGYENES

    SMINK SULI

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

Hogyan tartsd tisztán a konyhát

A konyha az otthonok legfőbb színtere. Itt készülnek és kerülnek elfogyasztásra azok az ételek, melyeket elfogyasztunk, ezért rendkívül fontos, hogy a konyhánk baktériummentes és tökéletesen higiénikus legyen.

Hogy ezt elérd, a következőket teheted:

Főzés után különféle zsír és baktériummaradványok maradhatnak a tűzhelyen, melyeket talán észre sem veszünk, tehát fontos az alapos tisztítás ezen a felületen. Használd ehhez a For Home Konyhai tisztítót. Fújd a felületre, hagyd hatni pár másodpercig, majd alaposan töröld le a szennyeződést a felületről. Ezt a tisztítószert nem csak a tűzhely tisztítására használhatod, hanem alkalmas még konyhai bútorlapok, asztal és konyhaszekrény tisztítására is. Fontos az is, hogy a hűtőd külső felületét hetente legalább egyszer tisztítsd át ezzel, mivel a hűtő az otthoni lét fontos tárgya, melyet állandóan kinyitunk, egy nap többször is, ezáltal kezünktől esetleg baktériumok ragadhatnak meg rajta.

Ha tűzhelyeden és sütőd belsején odaszáradt szennyeződések találhatóak, akkor használd az extra erős konyhai zsírtalanítót. Súrolás és nagyobb erőfeszítés nélkül eltávolíthatod a legrondább szennyeződéseket is. Fújd át bőven vele a felületed, hagyd hatni, majd szintén töröld le egy szivaccsal, vagy törlőkendővel. Ha szükséges, ismételd ezt meg kétszer is. Ami előnyös ezekben a tisztítószerekben, hogy használatuk sokkal élvezhetőbb, mivel kellemes illatuk van, így egyáltalán nem veszik el a kedved a konyhai takarítástól.

A konyha tisztántartásban nagyon fontos dolog a mosogatás. Sose hagyd a mosogatóban rászáradni az edényekre az ételmaradékot, hanem amint van rá időd, mosogass el, ha kell egy nap többször is. A szennyes edények a konyha legfőbb baktériumforrásai. Használj ehhez For Home konyhai mosogatót. Sokan gumikesztyűben mosogatnak, mert a mosogatószerek tönkreteszik és kiszárítják a kezeiket. Ebben a mosogatószerben nincsenek ilyen káros anyagok, tehát kíméli a kezedet amellett, hogy még két kellemes illat közül is választhatsz.

És végül, de nem utolsó sorban, a konyhai padló tisztítása is rendkívül fontos ahhoz, hogy konyhád baktériummentes legyen. Ha teheted, moss fel a konyhádban legalább kétnaponta, így tarthatod fenn a tisztaságot. Használd erre a célra a For Home Általános tisztító folyadékot, mely kiválóan alkalmas nagyobb felületek tisztítására. Önts belőle egy keveset a felmosó vízbe, majd töröld át vele a padlót. Gyakran mártsd bele és csavard ki a felmosó vízbe a tisztítókendőt, illetve felmosó fejet.