30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • INGYENES

    SMINK SULI

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

Vízkőmentesítő

Szeretnéd 2.580 Ft. helyett 1.990 Ft.-os Törzsvásárlói áron megvásárolni?
Kattints ide és Regisztrálj Törzsvásárlónak a kedvezményekért! >>

FM Kód: (H033)

- intenzív hatás
- a rendszeres tisztítás óvja a berendezéseket
- illatmentes
- 1000ml

Professzionális, nagy hatékonyságú savtartalmú szer. Tökéletesen megsemmisíti a vízkövet és a lerakódott szennyeződéseket még a nehezen elérhető helyeken is (mint például a fűtő elemekről). Használata elsősorban teafőzők, szűrők, fűtőtestek és -elemek, vasalók, kávéfőzőgépek, mosogatógépek és egyéb háztartási készülékek tisztításához ajánlott.
A termék nem tartalmaz petrolkémiai nyersanyagokat, szintetikus íz-, illat-, tartósító-, illetve festékanyagokat, valamint genetikailag módosított nyersanyagokat.

Az FM tanácsai:

Az elektromos háztartási gépek és eszközök rendszeres tisztítása, vízkőtelenítése hosszútávon segít megőrizni hatékonyságukat és energiatakarékos tulajdonságaikat. Ne feledje, hogy a legtöbb háztartásigép gyártó a lerakódott vízkő szennyeződések okozta károkért nem vállal felelősséget, s ez nem képezheti a garancia részét. A víz minőségétől és a háztartási eszköz használatának gyakoriságától függően átlagosan 3-6 havonta szükséges tisztítást végezni, ha a gyártó másképp nem rendeli.
Ami a szaniterek vízkőtelenítését illeti, ahhoz az FM Vízkő és rozsda eltávolító gél javasolt.

Figyelem! A károsodás elkerülése végett ne használja a hatóanyagot érzékeny, nem saválló felületeken (krómmentes vagy krómozott réztárgyakon, zománcon, savra érzékeny műanyag tárgyakon, alumínium felületeken, valamint természetes vagy szintetikus köveken). Kérjük olvassa el és tartsa be a címkén található használati utasításokat.

Termék Sztori

Ingyenes Regisztráció az FM Törzsvásárlói Klubba