30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • INGYENES

    SMINK SULI

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

Körte

A körte alakú test jellemzői:

A körte alakú testet vékony, karcsú nyak, keskeny vállak, kis mellek, majd formás derék és kerek csípő jellemzi.
Ezek a vonalak nagyon nőiesek, a keskeny derék pedig irigylésre méltó. Arra kell törekedni, hogy az előnyöket kihangsúlyozd, a problémás részeket pedig megfelelően elrejtsd.

Felsők

A széles nyakkivágások, mint például a csónaknyakú felsők szélesítik a vállakat, szépen ellensúlyozzák a test szélesebb, alsó felét. A teltebb ujjú pólók is tökéletesek erre a testalkatra. Viselj alakot követő, de nem szűk felsőket, vagy öveket, amelyekkel hangsúlyozod a derekadat.
Hordhatsz mell alatt húzott felsőket is. Választhatsz világos színű, mintás vagy csíkos darabokat, és párosítsd őket sötét nadrággal vagy szoknyával, így kihangsúlyozod a tested felső felét.

Blézerek

A puffos ujjú blézerek nagyszerűen kiemelik a vállat. Egy másik lehetőség, hogy a test alsóbb részei helyett a felsőtestedre terelődjék a figyelem: olyan blézert válassz, melynek gombolása mell alatt kezdődik. Kerüld azokat, amelyek csak egy gombbal záródnak vagy azokat, amelyeknek legszélesebb pontja a csípő.

Nadrágok

A csípő fazonú farmerek csodálatosan néznek ki a körte alakú nőkön, és kihangsúlyozzák a finom vonalaikat. Olyan farmert válassz, amelynek rugalmas anyaga van, mert ezek mind a csípőn, mind a combon tökéletesen illeszkednek.

Szoknyák

Olyan szoknyát válassz, amely a derékvonal alatt kezdődik.
Az A vonalú szoknyák nagyon előnyösek körte alakra, ezek optikailag csökkentik a csípő és a combok méretét. Kerüld a rövid, feszes darabokat és a többrétegű szoknyákat, mert ezek felhívják a figyelmet a problémás területekre.

Kiegészítők

Az elegáns és szexi kiegészítők, mint az övek, sálak, nyakláncok és fülbevalók felfelé vonzzák a tekintetet, és a figyelem középpontjába az arc kerül.