30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • INGYENES

    SMINK SULI

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

Érdekességek a kozmetikumok világából 3. rész

- Az első kozmetikai cég, ami meghirdette termékeit a La Diaphane volt. A cég 1898-ban jelentette meg egy rizsalapú púder reklámját, amely gyakorlatilag úgy festett, mint egy színlap, reklámarca pedig a páratlan Sarah Bernhardt volt. Az akkori nők úgy gondolták, hogy elképzelhetetlen, hogy egy híresség smink nélkül mutatkozzon.
- 1915-ben jelent meg először egy nő egy magazin borítóján hónalj-szőr nélkül.
- A 20-as évek végén berobbant a kozmetikai iparba a legendás Max Factor is. Állítólag a szemhéjfestéke csodákra volt képes, például kisimította a ráncokat használója szeme körül. Nos, senki sem tudja, hogy ez így volt-e vagy sem, de az biztos, hogy a Max Factor neve egy életre bevésődött a kozmetikumok történelmébe.
- Az 50-es évek kozmetikumainak eladási listáit a hajápoló termékek uralták. A lányok a Lastre-Crème sampont használták, melynek hirdetései arról biztosította őket, hogy használatuktól olyan lesz a hajuk, mint a híres színésznőké. Marilyn Monroe, Joan Collins, Liz Taylor és Anna Miller - ők voltak ezen korszak leghíresebb modelljei.
- A 70-es években a legfényesebb sikere talán a Catherine Deneuve által reklámozott Chanel No.5-nek volt, melynek kampánya az USA-ban folyt.
- A 90-es években Isabella Rosselini karrierjének fénypontjára ért és így természetes volt, hogy ő lett az arca a jólismert kozmetikai márkának, a Lancôme-nak.