30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • INGYENES

    SMINK SULI

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

Női tusfürdő 200ml

Szeretnéd 1.390 Ft. helyett 990 Ft.-os Törzsvásárlói áron megvásárolni?
Kattints ide és Regisztrálj Törzsvásárlónak a kedvezményekért! >>

FM Kód: (FM-g)

(05g)
Ez különleges ciprus-alapú illatkombináció, ami érdeklődést keltő illat-színét a szantálfa gyantás illatjegyének és a varázslatos vanília édességének köszönheti. A távoli orientális virágok messze aromái okozzák, hogy a férfiak észreveszik Önben azt a titokzatosságot, amit fel akarnak fedezni.

(10g)
Szokott Ön arról álmodozni, hogy kívánják, és vágyak tárgya legyen? Szeretné saját magában felszabadítani a zabolátlan szenvedélyt? Ez a virágillat azt a mindenre elszánt nőt fejezi ki, akitől semmit sem lehet megtagadni. A kompozíciót a derűs mandarin illatjegye alkotja, társulva a borostyán illatjegyével, amellyel az ujja köré csavarhatja és leveheti a lábáról a szeretett férfit, mellette feltűnik a csábító afrikai orchidea illatjegye, valamint a rózsa, az ibolya és az amarantfa kivonata.

(18g)
Ciprus-jellegű, könnyű, ellazító és nagyon elegáns keverék, az érzéki nő számára, aki a romantikus és egyetlen szerelemről álmodozik. A narancs, grapefruit, bergamott, jázmin, rózsa, pacsuli, vetiver, pézsma és vanília illatjegyei olyan kifinomult illat-szövetet alkotnak, ami olyan, mint a legfinomabb fátyol.

(21g)
Gazdag virágkompozíció, amelynek összetételét többek közt a rózsa, jázmin és ylang-ylang képezi. A stílus, szépség, valamint elegancia ezen szimbólumát az erős és domináns természetű, kifinomult nők számára hoztuk létre, akik értékelik a klasszikus szépséget.

(23g)
Figyelem! Stop! Veszély! Stop! A citrusfélék aromáját árasztó szerelem illata ez, ami leveszi a lábáról, és függővé teszi Önt! A mandarin, jázmin, valamint vanília illatkeveréke. Stop! Csak a saját felelősségére használhatja!

(25g)
Félénk és nyugodt a tenger hajnalban, de mélységeket takarnak a hullámok, épp a fenék közelében, ahol titokzatos tűz lángol... Ez a virágos illat lehetővé teszi Önnek, hogy kiemelje rejtett kellemét, érzékiségét és erejét. Harmonikus, de határozott - a frézia, írisz, golgotavirág, valamint a fehér cédrus és a szantálfa illata keveredik egzotikus gyümölcsökével.

(32g)
Ön a tettek nője, akinek álmodozó természete van? Nyugtalan lélek, aki tartós érzéseket és stabilitást keres? El van Önben rejtve a mennyei édesség és a meglepő érzéki parázs? Ezeket az ellentéteket össze lehet kötni, éppúgy, ahogy mi is összekötöttük a bergamott, mandarin, méz, barack, erdei szeder, mangó, csokoládé és ámbra illatát. Így született meg ez a nagyon összetett, izgalmas orientális illat, amelyet az olyan nőnek dedikáljuk, aki félig angyal, félig ördög.

(33g)
Citrusos felfrissülés, amelynek köszönhetően a sivatag homoktenger közepén fekvő tropikus oázissá válik. A citrom és a friss alma aromái energizáló hatást fejtenek ki. A bambusz, jázmin és a fehér rózsa hozzáadása csillapító hatású, ezáltal kiemelik a nő kellemének és szépségének lényegét.

(34g)
A ciprusfélék csábító illata miatt az elragadtatás átalakul vággyá, vagy pedig vad szenvedéllyé. A friss citrusok, a jácint, az érzéki jázmin, valamint az írisz, egy morzsányi pacsulival kombinálva, olyan hullámot bocsát ki, ami energiát és élénkséget ad. Egy cseppecske rózsabors segít Önnek abban, hogy bátornak és felszabadultnak érezhesse magát.

(81g)
Van Gogh-nak a bátyjához írt leveléből: "... és szerelmes lettem. És az Ő illata! - leírhatatlan. Hogyan festhetném le? Színes virágos paletta alkotja a képet, amelynek közepén a kifinomult magnólia, és a gyöngyvirágból, rózsából és ibolyából kötött virágcsokor dominál. Az alma csábító pirossága és a zöld uborka adják meg ennek a kompozíciónak a dinamikus ellentétet. És az egészet a fehér ámbra zárja érzéki foglalatba, egzotikus fákkal együtt. Káprázatos!"

(97g)
Őrült és extravagáns illat. Nappal cselekvésre mozgósít, és pozitív energiával tölt fel Önt, este pedig Hamupipőkéből elbűvölő királylányává változtatja. A varázslat nem tűnik el akkor sem, ha éjfélt üt az óra... Ezt az illatot a nárcisz, gyöngyvirág, frézia, rózsa, gardénia, fekete ribizli, pézsma és tölgyfamoha illatjegyei alkotják. Ezt a virágos illatot pont az életkedvvel teli és leleményes nőknek szántuk.

(98g)
A frissítő és tonizáló citrusok erejét mélyítettük el édes virágokkal, aztán az egészet bebugyoláltuk barátságos, melegséggel tele fák illatjegyeivel. Ideális ajánlat tavaszra és nyárra. Az alapját a szantál- és cédrusfák, valamint az ámbra alkotja. Ezt az orientális illatot éppen olyan nők számára hoztuk létre, akik szeretnek meglepetést okozni.

(101g)
Rafinált, erotikával és titokzatossággal teli aroma, amelynek orientális akcentusai az "Ezeregyéjszaka meséi" című könyv rendkívüli légkörére emlékeztetnek. Illatjegyei: fehér pézsma, vanília, tömjén, narancsvirág, gyöngyvirág, liliom, körte és bergamott. Ezt az illatot olyan nőknek dedikáljuk, akik szeretnek kitűnni.

(146g)
Virágos illatok egyesítése a könnyű fűszeres jeggyel – nagyon gyengéd nappal, de a napnyugta után érdeklődést keltő és varázslatos. Ezt az illatot az ízléses és elegáns, ám egyidejűleg kifinomult nő számára alkottuk meg, amelynek segítségével a férfi gyengédséggel és ajándékokkal kívánja megajándékozni Önt. Illatjegyei: jamaikai bors, bíbor színű frézia, hibiszkusz, jázmin, bolgárrózsa, cédrusfa, szantálfa, tömjén.

(147g)
Ajánlat minden nő számára, aki mentes minden korláttól és tabutól. Virágos illat, amely felébreszti a vágyat és egyidejűleg a biztonság érzetét nyújtja. Javítja a kedvet és megnyugtatja az érzékeket. Illatjegyei: mandarin, bergamott, licsi, vanília, ámbra, pézsma, vetiver, jázmin, liliom, szilva, gyöngyvirág. Ezt a szexis és csábító kompozíciót a sikeres nőknek alkottuk meg.

(173g)
Hipnotizáló kissé álomszerű keveréke a keserű mandulának, vaníliának, pézsmának, mohának és a Jacaranda fának.

Termék Sztori

Ingyenes Regisztráció az FM Törzsvásárlói Klubba