30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • INGYENES

    SMINK SULI

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

Női Testápoló 200ml

Szeretnéd 2.090 Ft helyett 1.690 Ft.-os Törzsvásárlói áron megvásárolni?
Kattints ide és Regisztrálj Törzsvásárlónak a kedvezményekért! >>

FM Kód: (FM-b)

(05b)
Ez különleges ciprus-alapú illatkombináció, ami érdeklődést keltő illat-színét a szantálfa gyantás illatjegyének és a varázslatos vanília édességének köszönheti. A távoli orientális virágok messze aromái okozzák, hogy a férfiak észreveszik Önben azt a titokzatosságot, amit fel akarnak fedezni.

(10b)
Szokott Ön arról álmodozni, hogy kívánják, és vágyak tárgya legyen? Szeretné saját magában felszabadítani a zabolátlan szenvedélyt? Ez a virágillat azt a mindenre elszánt nőt fejezi ki, akitől semmit sem lehet megtagadni. A kompozíciót a derűs mandarin illatjegye alkotja, társulva a borostyán illatjegyével, amellyel az ujja köré csavarhatja és leveheti a lábáról a szeretett férfit, mellette feltűnik a csábító afrikai orchidea illatjegye, valamint a rózsa, az ibolya és az amarantfa kivonata.

(21b)
Gazdag virágkompozíció, amelynek összetételét többek közt a rózsa, jázmin és ylang-ylang képezi. A stílus, szépség, valamint elegancia ezen szimbólumát az erős és domináns természetű, kifinomult nők számára hoztuk létre, akik értékelik a klasszikus szépséget.

(23b)
Figyelem! Stop! Veszély! Stop! A citrusfélék aromáját árasztó szerelem illata ez, ami leveszi a lábáról, és függővé teszi Önt! A mandarin, jázmin, valamint vanília illatkeveréke. Stop! Csak a saját felelősségére használhatja!

(33b)
Citrusos felfrissülés, amelynek köszönhetően a sivatag homoktenger közepén fekvő tropikus oázissá válik. A citrom és a friss alma aromái energizáló hatást fejtenek ki. A bambusz, jázmin és a fehér rózsa hozzáadása csillapító hatású, ezáltal kiemelik a nő kellemének és szépségének lényegét.

(81b)
Van Gogh-nak a bátyjához írt leveléből: "... és szerelmes lettem. És az Ő illata! - leírhatatlan. Hogyan festhetném le? Színes virágos paletta alkotja a képet, amelynek közepén a kifinomult magnólia, és a gyöngyvirágból, rózsából és ibolyából kötött virágcsokor dominál. Az alma csábító pirossága és a zöld uborka adják meg ennek a kompozíciónak a dinamikus ellentétet. És az egészet a fehér ámbra zárja érzéki foglalatba, egzotikus fákkal együtt. Káprázatos!"

(97b)
Őrült és extravagáns illat. Nappal cselekvésre mozgósít, és pozitív energiával tölt fel Önt, este pedig Hamupipőkéből elbűvölő királylányává változtatja. A varázslat nem tűnik el akkor sem, ha éjfélt üt az óra... Ezt az illatot a nárcisz, gyöngyvirág, frézia, rózsa, gardénia, fekete ribizli, pézsma és tölgyfamoha illatjegyei alkotják. Ezt a virágos illatot pont az életkedvvel teli és leleményes nőknek szántuk.

(101b)
Rafinált, erotikával és titokzatossággal teli aroma, amelynek orientális akcentusai az "Ezeregyéjszaka meséi" című könyv rendkívüli légkörére emlékeztetnek. Illatjegyei: fehér pézsma, vanília, tömjén, narancsvirág, gyöngyvirág, liliom, körte és bergamott. Ezt az illatot olyan nőknek dedikáljuk, akik szeretnek kitűnni.

(146b)
Virágos illatok egyesítése a könnyű fűszeres jeggyel – nagyon gyengéd nappal, de a napnyugta után érdeklődést keltő és varázslatos. Ezt az illatot az ízléses és elegáns, ám egyidejűleg kifinomult nő számára alkottuk meg, amelynek segítségével a férfi gyengédséggel és ajándékokkal kívánja megajándékozni Önt. Illatjegyei: jamaikai bors, bíbor színű frézia, hibiszkusz, jázmin, bolgárrózsa, cédrusfa, szantálfa, tömjén.

(173b)
Hipnotizáló kissé álomszerű keveréke a keserű mandulának, vaníliának, pézsmának, mohának és a Jacaranda fának.

Termék Sztori

Ingyenes Regisztráció az FM Törzsvásárlói Klubba