30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • INGYENES

    SMINK SULI

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

Női Luxus parfüm 50ml

Szeretnéd 5.130 Ft. helyett 3.700 Ft.-os Törzsvásárlói áron megvásárolni?
Kattints ide és Regisztrálj Törzsvásárlónak a kedvezményekért! >>

FM Kód: (149)

A kaland és életkedv szelleme fejeződik ki ebben a keleties illatban, amely izgalmas utazásokat juttat eszünkbe szép és egzotikus országokba: Indiába, Indonéziába, Japánba, Thaiföldre.... Illatjegyei: meggyvirág, frangipáni-virág, fehér tea, rizsfőzet, vanília.

(147)
Ajánlat minden nő számára, aki mentes minden korláttól és tabutól. Virágos illat, amely felébreszti a vágyat és egyidejűleg a biztonság érzetét nyújtja. Javítja a kedvet és megnyugtatja az érzékeket. Illatjegyei: mandarin, bergamott, licsi, vanília, ámbra, pézsma, vetiver, jázmin, liliom, szilva, gyöngyvirág. Ezt a szexis és csábító kompozíciót a sikeres nőknek alkottuk meg.

(146)
Virágos illatok egyesítése a könnyű fűszeres jeggyel – nagyon gyengéd nappal, de a napnyugta után érdeklődést keltő és varázslatos. Ezt az illatot az ízléses és elegáns, ám egyidejűleg kifinomult nő számára alkottuk meg, amelynek segítségével a férfi gyengédséggel és ajándékokkal kívánja megajándékozni Önt. Illatjegyei: jamaikai bors, bíbor színű frézia, hibiszkusz, jázmin, bolgárrózsa, cédrusfa, szantálfa, tömjén.

(142)
Keleties vanília, szantálfa és Tonka-bab keveréke, friss virágszirmok kivonatával. Ez a titokzatos és szenvedélyes illat nagyon sokáig hangzik, a levegőben maga után hagyva tartós nyomait, melyet követve a férfi más illatok labirintusában is könnyen megtalálja az utat Önhöz. Illatjegyei: selyemvirág, mandarin-levél, narancsvirág, bolgárrózsa, Tonka-bab. Óvatosan – erős függőséget okozz!

(141)
Virágos illat, amely nagyon összefüggő egységbe fonja össze elemi természetét kifinomult és gyengéd illatjegyeivel. Kitűnő minden időjárásra. Színes és precízen összeállított csokor jellemzi a gazdag és érzékeny lelkű nőt, és a fa-aroma meleg fuvallata adja meg ennek a kompozíciónak a sikket és az eleganciát. Ezt az illatot főképpen az optimista nők fogják értékelni, akik mindkét lábbal a földön járnak. Illatjegyei: jég akkordjai, a guz és a gránátalma gyümölcsei, pünkösdirózsa, magnólia, lótuszvirág, ámbra, acajon-fa, pézsma.

Termék Sztori

Ingyenes Regisztráció az FM Törzsvásárlói Klubba