30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • INGYENES

    SMINK SULI

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

Tippek körömfestéshez

1.Tartsd megfelelő helyen a lakkokat!

Sokszor azért pattogzik le, vagy hólyagosodik fel a lakk a körmödön, mert nem figyelsz oda arra, hogy hol tartod az üvegeket. Hűvös, sötét helyre tedd a lakkokat, és ha beszáradnak, inkább dobd ki őket! Persze, segít a felhígítás, de az eredmény közel sem lesz olyan jó, mintha rendes állagú lakkot használnál.

2. Dehidratáld a körmeidet!
Ha bekented valamivel a kezed - hidratáló krémmel vagy ápoló olajjal - nagyon ügyelj arra, hogy lakkozás előtt tökéletesen eltüntesd a körmödről őket. Ha ezt nem teszed meg, nem fog rendesen feltapadni a lakk, és hamar lepattogzik vagy felhólyagosodik. Csont száraz legyen a körmöd, ha lakkozni szeretnéd. (Például töröld át őket aceton-alapú lemosóval.)

3. Alapozz!

Sokan a köröm teljes felületét megreszelik egy kicsit, hogy durva legyen, és jobban tapadjon rá a lakk. ez azonban nagyon roncsolja a körmöket, így jobban teszed, ha ezt elkerülöd. Helyette vigyél fel egy alapozó lakkot a körmödre, aminek pontosan az a feladata, hogy jobban odakösse a rendes lakkot a körmökre.

4. Az egész körmödet lakkozd be!

Ne csak a köröm felületét lakkozd, hanem a végét is (vagy a tetejét, ki hogy hívja:). Így elkerülheted azt, hogy egy rossz mozdulattal lepattintsd a körmöd végéről/tetejéről a lakkot.

5. Azonnal javíts!

Ha elrontod az egyik körmödet, azonnal javítsd ki a hibát. Ugyanis minél szárazabb a lakk, amit korrigálsz, annál nagyobb az esélye a lepattogzásnak.

6. Kerüld a meleget!

Még ha száraznak is érzed a körmeidet, akkor is előfordulhat, hogy még nem teljesen tökéletes, hiszen a tökéletes száradás néha akár 12 órát is igénybe vehet. Lakkozás után kerüld a meleg vízzel való kézmosást, és ne próbáld fújással vagy hajszárítóval gyorsítani a száradási folyamatot, mert ezekkel épp az ellenkezőjét éred el annak, amit akarsz. Hagyd, hogy magától, lassan száradjanak a körmeid - ha teheted, hétvégén manikűrözz, hogy elég időd legyen rá.

7. Használj köröm- és körömágy-ápolót!

Sokszor azért pattig le vagy repedezik be a körömlakk, mert teljesen kiszárad a köröm, a körömágy, és vele együtt a lakk is. A legtöbb kézkrém sajnos alkalmatlan arra, hogy megfelelően hidratálja a lakkozott körmöt, ám a körömápolók tökéletesek erre a feladatra.