30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • INGYENES

    SMINK SULI

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

Kandallóüveg és Sütő tisztító

Szeretnéd 1.100 Ft. helyett 890 Ft.-os Törzsvásárlói áron megvásárolni?
Kattints ide és Regisztrálj Törzsvásárlónak a kedvezményekért! >>

FM Kód: (H035)

- tökéletesen eltávolítja a felületre égett kormot
- nem roncsolja a felületet
- 750ml

A termék hatékonyan bánik el az odaégett zsírfoltokkal, a sütők füst okozta szennyeződéseivel (korom, vagy szenesedés), de alkalmazható kandallókon, grill sütőkön és egyéb háztartási eszközön is (serpenyőkön, fazekakon, stb.) Elsősorban azonban kandalló- és sütőüvegek tisztításához ajánlott. Nem hagy nyomot, s nem karcolja a tisztítandó felületet.

Az FM tanácsai:

A kandalló nem rendeltetésszerű használata (például: pislákoló lángon égő tűz, melynek tökéletlen égése szén-monoxid mérgezést okozhat; a tűz vízzel történő kioltása) a tűzrakóhely gyors elszennyeződését okozza. Ne feledkezzen meg arról, hogy mindig száraz faanyagot használjon kandallójában, s rendszeresen adagoljon további tüzelőfát parázsláskor. Kandallóba való begyújtáskor kisebb fadarabok használata javasolt, mellyel csökken az üvegre rakódó fekete korom szennyeződés veszélye.
Megjegyzés! A termék alkalmazásakor szükség esetén használjon védőkesztyűt!

Termék Sztori

Szerintem, zseniális. Nekünk nagyon bevált. Házilag épített kandallónk van, aminek az üvege rettentően kormolódik. Kipróbáltuk a kandallóüveg tisztítótokat - nagyon meglepett az eredmény: egyenletesen befújtam a kormos felületet, és szinte azonnal elkezdett feloldódni rajta a szennyeződés. Nem volt szükség sem kapargatásra, sem pedig dörzsölésre- egyszerűen csak jó alaposan áttöröltem papírtörlővel és máris tiszta volt. Érdemes valamit leteríteni a kezelendő felület alá, hogy ne a padlóra csöpögjön az, amit felold a szer.

Ingyenes Regisztráció az FM Törzsvásárlói Klubba