30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • INGYENES

    SMINK SULI

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

Első Lépés

A szépségápolási szakemberek szerint a titok nyitja, hogy rétegesen vigyük fel az illatokat a bőrünkre. Most megmutatjuk Neked hogyan is célszerű.

Első lépés - az illatosított testápoló

Fontos, hogy fürdés, vagy zuhanyzás után kenjük be testünket, mert ilyenkor pórusaink tágabbak, és bőrünk éppen ezért jobban beszív bármilyen krémet. A testápoló egy bőrlágyító réteggel vonja be a bőrt, melynek eredményeképpen az illat kevésbé lesz illékony.

Második lépés - az illat maga

A testápoló-rétegre akkor vigyük fel az illatszert, amikor bőrünk még nem száradt meg teljesen. Fontos, hogy ne ruhánkat illatosítsuk, hanem a bőrt. Ebben a rétegelt formában tovább marad a bőrön, hiszen a testápolóban található olajak megkötik az illatot.

De meddig?

Az, hogy mennyi ideig érezhető egy illat, koncentrációja és összetétele határozza meg. A kölnik és az Eau de Toilette-ek alacsonyabb koncentrátumúak, míg a parfümnek magasabb, így hosszabb ideig fejti ki hatását. Összetétel szempontjából a citrus-alapú illatok nem tartanak olyan hosszú ideig, mint az orientális illatok, vagy a virág-alapúak.

Figyeljünk oda, milyen mennyiségű parfümöt szórunk magunkra. Az erősebb illatok kedvelői annyira hozzászokhatnak saját parfümjük illatához, hogy már nem is érzik magukon, míg a többiek igen. Erre a helyzetre is érvényes ez az egyszerű szabály: Néha a kevesebb több!