30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • INGYENES

    SMINK SULI

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

Az illatok ereje

A fent leírt sorrend szerint csökkenő töménységű illóolaj keverékek, különböző töménységben, alkoholban oldva. Nincsenek pontos számok, de az oldott illóolaj mennyisége (sorrendben) 20-15-10-6 százalék körül mozog, meglehetős eltérésekkel az egyes parfümházak által használt terminológiában.

A töménységgel csökkenő árak magukért beszélnek - látható, hogy nem az alkoholt kell egy parfümben megfizetnünk. Egy jól lekerekített, rögzítő molekulákkal ellátott, szépen kevert kompozíció parfüm változatából akár két cseppel is komolyabb és tartósabb hatást érhetünk el, mint akár 3 ml Eau de Toilette-t magunkra locsolva.

Az adott töménységen belül mindig jobban megéri a nagyobb kiszerelést venni. Ezért azt tanácsoljuk, hogy ismerkedésre vagy másoknak ajándékba mindig csak kis töménységű, kis mennyiséget tartalmazó kiszerelést válasszunk. Csak ha már bevált az illatunk, érdemes megfontolni a komolyabb beruházást igénylő Eau de Parfum vagy Parfum változat megvételét.

Akinek nincs még kialakult illata, ne hamarkodja el a vételt, nyugodtan, ráérősen válasszon - nem sok lehangolóbb dolog van egy egyéniséget ütő parfüm hatásánál.

Illatok nyáron

A nyári illatok gyakran hígabbak, a csökkenő töménység ez természetesen kisebb illattartósságot, azaz gyorsabb elillanást jelent, valamint azt is, hogy relatíve többet kell magunkra fújnunk ugyanolyan hatás eléréséhez. A parfümökkel való takarékossági mánia másik véglete a testharmat, testpermet, vagy Body Mist. Ideálisan a zuhany alól meztelenül kijőve és egyenesen a levegőbe fújt permetbe sétálva használjuk. A hajunkra is nyugodtan mehet belőle, a haj ugyanis nagyon jó illatmegtartó anyag.

Sokan nem tudják, hogy az Eau de Toilette és az Eau de Parfum néha nem teljesen ugyanaz az illat! Ilyen különbséget például a Chanel - Allure és az Issey Miyake - L'Eau d'Issey illatánál is felfedezhetünk. Általában mindkettő azonos karakter, de a töményebb verzió a femininebb, alkalmibb, nyíltabban szexis, tehát tartalmában, jelentésében is mélyebb illat - így éljünk vele.

Soha ne a bőrre!

Gyakran látott hiba, hogy közvetlen közelről a bőrünkre spricceljük az illatot - ilyenkor a nyomás a bőr faggyú-verejték folyadékfilmjébe lövi az alkoholos oldatot, és nem a felületre permetezi - más lesz ettől a parfüm élete a testünkön - a kifejlődése, a virágzása, a lecsengése.

A két csuklónkat összedörzsölni hasonló okok miatt nem szabad. Legjobbat akkor teszünk a parfümmel - és közvetve magunkkal -, ha a levegőbe spricceljük a Natural Spray-k tartalmát, és belehúzzuk a csuklónkat.