30% 50% 80%

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

Regisztrálj INGYEN az FM Törzsvásárlói Klubba és legyen a Tiéd az összes smink 30%-50% vagy akár 80%-kal olcsóbban!...

HÚ, EZ ÉRDEKEL!
 

INGYENES

SMINK SULI

- Arctisztítás
- Sminkecsetek
- Arcformához illő sminktippek
- A korrektor helyes használata
- Alapozó használata
- A púder helyes használata
- Arcpirosító helyes használata
...és még sok érdekes tanács...

RÉSZLETEK
 

FM MAKE UP

PROFI SMINKEK

Varázsold stílusosabbá magad. Legyél akár klasszikus, akár elegánsan kifinomult, vagy akár a szemhéjon intenzív színárnyalatokat használó kissé extrém stílusú, itt megtalálod Önmagad...

MEGNÉZEM!
 
  • 30% 50% 80%

    VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN

  • INGYENES

    SMINK SULI

  • FM MAKE UP

    PROFI SMINKEK

14 Tipp az otthonod higiéniájáért

1.) Az ajtók és a kilincsek azok a felületek, melyeket legritkábban takarítunk, pedig minden nap megfogjuk őket. Általános tisztítószerrel egy héten egyszer legalább töröld le ezeket a felületeket, így megvédheted családodat és magadat a fertőzésektől.

2.) Ha porszívózol, sose hagyd ki előtte a kisebb tárgyak letörölgetését sem, mert ezeken rengeteg por ragadhat meg, még ha első látásra észre sem veszed őket. Érdemes havonta egyszer mindent áttörölgetni.

3.) Nem is gondolnád, de a távirányítón, mobil és vezetékes telefonodon ugyanúgy megtapadnak a veszélyes baktériumok a mindennapi használat során. Hetente töröld át ezeket is.

4.) Ha dohányzol az otthonodban, a hamutartót érdemes minden nap használat után átmosni és áttörölni Általános Tisztító folyadékkal, hiszen így a hamutartó is jó illatot kap, nem pedig „Bagószag” fogja körbelengeni az otthonodat.

5.) Fontos, hogy legalább havonta áttöröld a csillárokat, lámpákat, mert ugyan nem látjuk őket közvetlen közelről, de rengeteg por telepszik meg rajtuk, ami káros az egészségre, ha belélegzésre kerül.

6.) Ha gumikesztyűvel takarítasz, érdemes használat után kimosni őket, ugyanis ezek is érintkeznek a koszos felületekkel.

7.) Hetente egyszer szórj Lefolyó tisztítót a konyhai, fürdőszobai lefolyókba, ugyanis ez a tisztítószer megakadályozza a kellemetlen szagok szivárgását, és hatékonyan tisztítja a lefolyókat.

8.) A konyhai szivacs a konyha egyik baktériumtenyészete. Használat után és előtt öblítsd ki jól, használat után pedig hagyd megszáradni. Minimum kéthetente cseréld a szivacsot egy újra.

9.) A konyhai és más törlőkendőket érdemes egy héten kétszer mosógépben kimosni, és azután használni.

10.) A szemeteskuka is nap mint nap használva van, ezért nem elég kiüríteni, de érdemes áttörölni és átmosni hetente legalább egyszer, ha ezt nem tesszük meg, veszélyes hatása lesz a környezetünkre.

11.) A fogmosó poharakat mindig tisztítsd át hetente egyszer legalább! Fogkefédet pedig legalább 3 hetente cseréld, hiszen itt ragad meg a legtöbb baktérium, ami a fürdőszobában kering. Ha ügyelsz ezekre a dolgokra és rendszeresen cseréled fogkeféidet, akkor biztosan elkerülheted a betegségeket és fertőzéseket!

12.) Nem is gondolnád, hogy a fésűkön, hajkeféken is rengeteg baktérium telepedik meg, ezért érdemes időről- időre beáztatnod őket For Home Általános Tisztító folyadékot tartalmazó vízbe. Áztasd őket pár percig, majd töröld őket szárazra!

13.) Ágyneműhuzataidat legalább kéthetente, törölközőidet pedig fontos hogy hetente kimosd. Erre a célra használj For Home mosógélt és válassz hozzá egy igazán kellemes illatú For Home Exkluzív Textilöblítőt.

14.) A padló rendkívül fontos hogy higiénikus legyen, főleg ha kisgyermek van a háznál, hiszen csúsznak-másznak és ilyenkor kaphatják el a legveszélyesebb fertőzéseket. Most fel Általános Tisztítófolyadékkal a padlót otthonodban, akár minden nap!